İstanbul Kiralık Daire Fiyatları

İstanbul 16 milyona yakın nüfusu ile dünyanın en kalabalık şehirlerinden biridir. Bu kadar kalabalık bir şehirde uygun kiralık daire bulmak çok zordur. Hem fiyatlar hem de konut sayısı İstanbul’da yaşayanlar için büyük bir sorun teşkil etmektedir.

İstanbul Kiralık Daire Fiyatları bir çok etkene bağlıdır. Bunların en başında dairenin bulunduğu ilçe gelir. Aynı özelliklerdeki iki dairenin bulunduğu ilçelere göre kiraları arasında binlerce liralık fark olabilir. Sizin için İstanbul Kiralık Daire Fiyatlarını ilçeler bazında inceledik.

Beşiktaş Kiralık Daire Fiyatları

besiktas-kiralik-daire-ilanlari

Beşiktaş İstanbul’un en sevilen ve en çok ziyaret edilen ilçelerinden birisidir. Avrupa Yakası’nda bulunan ilçe, Ortaköy, Nişantaşı gibi birbirinden nezih semtleriyle bir çok kişiye ev sahipliği yapmaktadır. Beşiktaş Kiralık Daire Fiyatları da bu semtlere göre büyük değişiklikler göstermektedir.

Beşiktaş Kiralık Daire Fiyatları binanın durumuna ve bulunduğu bölgeye göre 1.500 – 160.000 türk lirası arasında değişiklik göstermektedir.

Kadıköy Kiralık Daire Fiyatları

kadikoy-kiralik-daire-ilanlari

Kadıköy Anadolu Yakası’nın en çok ziyaret edilen ilçelerinden biridir. Birbirinden güzel sokakları, kafeleri, bistroları ve harika sahili ile oldukça ilgi görmektedir. Acıbadem, Moda, Bostancı, Kalamış gibi sakin ve güzel semtlerinde binlerce kişiye ev sahipliği yapmaktadır. Kadıköy Kiralık Daire Fiyatları bir çok değişkene bağlıdır.

Kadıköy Kiralık Daire Fiyatları öncelikle evin durumuna ve bulunduğu semte göre değişiklik göstermektedir. Fiyatlar yaklaşık 1.500 – 50.000 türk lirası arasındadır.

Beyoğlu Kiralık Daire Fiyatları

beyoglu-kiralik-daire-ilanlari

Beyoğlu İstanbul’un en eski yerleşim yerlerinden biridir ve oldukça turistik bir ilçedir. Özellikle Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi ile İstanbul’un simgesi haline gelmiştir. Tarihi bir çok bina, eğlence mekanı, tiyatro ve müze gibi yerlerin bulunması Beyoğlu’nda yaşamak için harika nedenlerdir. Cihangir, Galata, Karaköy, Taksim gibi semtleri hala nostaljik havasını kaybetmemiştir ve bir çok insana ev sahipliği yapmaktadır. Beyoğlu Kiralık Daire Fiyatları ise yine bir çok faktöre bağlıdır.

Beyoğlu Kiralık Daire Fiyatları özellikle binanın durumuna göre değişiklik göstermektedir. Yaklaşık 1.300 – 60.000 türk lirası arasında kiralık daireler bulabilirsiniz.

Sarıyer Kiralık Daire Fiyatları

sariyer-kiralik-daire-ilanlari

Sarıyer İstanbul’un Avrupa Yakası’nda bulunan ilçelerinden biridir. Boğazın kenarında olan Sarıyer, genellikle sakin ve sessiz bir yaşam tercih edenlerin yaşadığı bir ilçedir. Emirgan, İstinye, Rumelihisarı ve Tarabya gibi semtlerinde bir çok insana ev sahipliği yapmaktadır. Sarıyer Kiralık Daire Fiyatları ise bulunduğu yere oldukça farklılık göstermektedir.

Sarıyer Kiralık Daire Fiyatları evin durumuna ve bulunduğu semte göre 1.300 – 80.000 türk lirası arasında değişkenlik göstermektedir.

Bakırköy Kiralık Daire Fiyatları

bakirkoy-kiralik-daire-ilanlari

Bakırköy Avrupa Yakası’nın en eski yerleşim yerlerinden biridir. Marmara Denizi’ne kıyısı vardır ve eskiden bulunduğu bölgede merkezi bir konumdadır. Hala merkez konumunu korumakla birlikte Ataköy, Florya, Yeşilköy, Zuhuratbaba gibi nezih semtlere sahiptir. Bakırköy Kiralık Daire Fiyatları binanın durumu, bulunduğu semt ve ulaşım imkanları gibi bir çok etkene bağlıdır.

Bakırköy Kiralık Daire Fiyatları tüm faktörler dahilinde 1.500 – 60.000 türk lirası arasında değişmektedir.

Üsküdar Kiralık Daire Fiyatları

uskudar-kiralik-daire-ilanlari

Üsküdar İstanbul’un Avrupa Yakası’nda bulunan, oldukça eski bir tarihi olan ilçesidir. Merkezi bir konumda bulunan Üsküdar, oldukça fazla ulaşım imkanına sahiptir. Beylerbeyi, Çamlıca, Çengelköy, Kandilli ve Kuzguncuk gibi nezih semtlere sahiptir ve bir çok insana ev sahipliği yapmaktadır. Üsküdar Kiralık Daire Fiyatlarını etkileyen bir çok etken vardır.

Üsküdar Kiralık Daire Fiyatları ulaşım imkanlarına yakınlığı, evin durumu ve bulunduğu semte göre 1.000 – 45.000 türk lirası arasında değişiklik gösterir.

Bu yazımızda İstanbul Kiralık Daire Fiyatlarını ilçeler bazında sizin için listeledik. Eğer tek başınıza ev kiralayacak bütçeniz yoksa veya ev arkadaşı bulamıyorsanız Evime Bir Arkadaş platformu aracılığıyla ev arkadaşı veya kiralık oda bulabilirsiniz.